Extra schone leidingen met de nieuwste techniek

contact

Onze vakmensen werken dagelijks vol trots met de beste apparatuur aan de leidingen en rioleringen in de Achterhoek. Door onze toenemende kennis van zaken en verbeterde apparatuur, zijn wij in staat u steeds sneller te helpen. Daarbij minimaliseren wij de schade aan het afvoersysteem.

Hogedrukapparatuur

Door gericht te werken met hoge waterdruk, zijn wij in staat leidingen snel maar duurzaam te ontstoppen. In elk van onze bussen is een hogedrukunit geïnstalleerd. Wij sturen deze met een lange slang door de afvoer. Zo lossen wij ook diepgelegen verstoppingen gemakkelijk op.

NEEM CONTACT OP

Het rookapparaat

Rioollucht. Liever niet. Daarom is het rookapparaat uitgevonden. Weet u niet waar uw rioolstank vrijkomt, dan sturen wij met ons rookapparaat veel rook de leiding in. Deze perst zich door de allerkleinste haarscheurtjes. Door er met een lamp op te schijnen, maken we de rook zichtbaar. Nu weten we precies waar de scheur zich bevindt. We gaan hem voor u herstellen.

MEER OVER ONZE DIENSTEN

De rioolcamera

Nog zo’n handig apparaat. Met een cameraatje gaan we uw riool binnen om te kijken waar de verstopping of het lek zich bevindt. Deze tool is ideaal voor standleidingen, liggende leidingen en riolen. We zien wortel-ingroei, onregelmatige dichtheid van de leiding en andere verstoppende factoren. Bovendien inspecteren we preventief op aanslag, veroudering en verzakkingen in de grond of de buizen zelf.

MAAK EEN AFSPRAAK