Laat uw verstopte toilet ontstoppen door A.D.S. Rioolreiniging

Iedereen heeft het weleens meegemaakt op school of in een drukke bar. U trekt het toilet door, maar het water loopt niet weg. De enige oplossing die u kunt bedenken is nog een keer doortrekken om de druk op te voeren, maar dan wordt het alleen maar erger, en voor u het weet zet u het op een lopen om niet met de voeten in het toiletwater te komen. Dit is het moment om A.D.S. Rioolreiniging in te schakelen.

Rioolreiniging met spoed: 0575 - 44 11 12

Als het toilet ontstopt moet worden is het zaak dat dit met spoed wordt aangepakt. A.D.S. Rioolreiniging is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om deze penibele situatie voor u op te lossen. Dit doen we zowel voor bedrijven, woningbouwcorporaties, scholen en gemeentes als voor huizen bij particulieren.

NEEM DIRECT CONTACT OP

A.D.S. voorkomt stank en waterschade

Als het water u tot aan de lippen staat, schiet A.D.S. Rioolreiniging u vlug te hulp. Met professionele apparatuur, zoals een veer en een hogedrukunit, lossen wij alle rioolproblemen snel en effectief voor u op. Is er spoed bij, dan komen wij direct. Zo niet, dan maken we een afspraak. We werken zeven dagen per week, in de gehele Achterhoek en omstreken: van Apeldoorn tot Enschede en van Almelo tot Winterswijk.

NEEM DIRECT CONTACT OP