Ontstoppingsbedrijf A.D.S. Rioolreiniging bevrijdt ook wasmachines

Een wasmachine is ontworpen om u werk uit handen te nemen. Als deze verstopt raakt, kan dat een aardige zorg worden. Alles op de hand gaan doen? Een agressieve ontstopper gebruiken? Nee. Neem gewoon contact op met A.D.S. Rioolreiniging. Wij kijken hem helemaal voor u na, en checken ook meteen of er niet een verstopping in de afvoerpijp zit.

Laat uw verstopte wasmachine fiksen door A.D.S. Rioolreiniging

Woont u ergens in de Achterhoek en bent u voor uw wasmachine op zoek naar een gecertificeerd ontstoppingsbedrijf? A.D.S. Rioolreiniging werkt van Apeldoorn tot Enschede, van Winterswijk tot Almelo en van Deventer tot Doetinchem. Bij spoed zijn wij snel ter plaatse, maar ook als er minder urgentie achter zit, wacht u niet lang. Wij traceren het probleem direct en lossen het ter plekke voor u op.

NEEM CONTACT OP

Ga niet met een chemische ontstopper aan de slag

Chemische ontstoppers klinken handig. Ze zijn echter wel uitzonderlijk slecht voor het milieu. Bovendien ontstaat het risico dat er een afvoerbuis smelt, doorbrandt of vervormt. En wanneer het middel de verstopping niet goed wegwerkt, ontstaat er mogelijk een verharding die niet meer op te lossen is. Niet aan te raden dus, voor een wasmachine.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET EEN EXPERT