A.D.S. Rioolreiniging ontstopt gootstenen in de Achterhoek

U probeert de afwas te doen, maar het water loopt niet weg. Of, erger nog, u doet niets, en ineens stort het afvalwater van de bovenburen in een brede waterval van uw aanrecht. U heeft acuut hulp nodig van een vakkundig ontstoppingsbedrijf. Vraag uw bovenburen om het water even niet te gebruiken en bel ons direct.

A.D.S. Rioolreiniging komt te hulp

Heeft u voor uw gootsteen een specialistisch ontstoppingsbedrijf nodig, dan is A.D.S. Rioolreiniging een uitstekende partij. Bij spoed staan wij snel voor de deur. We sporen de verstopping op met camera-inspectie, en maken deze los met onze hogedrukspuit en verenapparatuur. Is er geen spoed? Dan maken we een afspraak.

 

Gebruikmaken van onze service?

BEL OF MAIL

Ontstoppingsmiddelen richten nieuwe schade aan

Een ontstoppingsmiddel is ontworpen op het zo snel mogelijk oplossen van zo veel mogelijk materialen. Gaat u dus maar na wat de schade van deze oplossing kan zijn voor uw leidingen. Sommige materialen smelten ervan. Er ontstaat een lek, en u bent verder van huis. Bovendien zijn dit soort middelen een ramp voor het milieu. U kunt dus voor uw verstopte gootsteen beter gewoon een ontstoppingsbedrijf bellen. Voor huurders valt onze dienst vaak onder het servicecontract.

MAAK EEN AFSPRAAK