Elke afvoer snel weer vrij met A.D.S. Rioolreiniging

Afvoerpijp of riool verstopt. Wat nu? U belt gewoon A.D.S. Rioolreiniging. Met een gerichte aanpak en toegespitste apparatuur verhelpt ons bedrijf dit soort problemen dag in, dag uit. Ook lekkages en stankoverlast lossen we effectief voor u op.

Rioolproblemen

Helaas komt het voor dat het water in een riool de verkeerde kant op stroomt. Bij hevige regenval, bijvoorbeeld. Kleine verstoppingen kunnen de afvoer belemmeren, met overstroming, stank of beide tot gevolg. A.D.S. Rioolreiniging helpt u deze problemen zoveel mogelijk te voorkomen door middel van grondige inspecties van uw afvoersysteem.

 

Hulp bij lekkage
Lekkages, hoe klein ook, kunnen in de loop van de tijd tot grote schade leiden. Ziet u een vochtplek op de wand, dan is lekkagedetectie van een professioneel ontstoppingsbedrijf zeer aan te raden. Wij maken uw afvoer binnen no time weer heel.

Afvoerbuizen

Voordat het water het riool bereikt, vloeit het door pijpen van 32 tot 200 mm. Raken de buizen verstopt, dan kan het gebeuren dat water van bovenverdiepingen uit de afvoer beneden terecht komt. Iets wat u liever vermijdt, bijvoorbeeld als u net een mooi tapijt heeft gelegd, of een laminaatvloer. Maak daarom al een afspraak als u een borrelend geluid hoort. Het is een indicatie voor een ongelijkmatige afvoer van het water, waarschijnlijk veroorzaakt door een beginnende verstopping.

BEL OF MAIL