Dit doen we als er onaangename lucht uit het riool komt

De aanleg van riolering in steden was een gouden vondst. Mensen hebben nu de mogelijkheid om ver van hun afvalstoffen te leven. Dat is niet alleen veel hygiënischer, maar ook veel prettiger wat betreft de lucht die we inademen. Maar wat als er plotseling een scheurtje in de riolering ontstaat, waardoor de smerige luchten weer naar boven komen? Vaak is het moeilijk te ontdekken waar dat probleem precies is ontstaan. A.D.S. Rioolreiniging uit Zutphen, in de Achterhoek, heeft daar een passende oplossing voor.

Rook

Stank uit het riool wijst op een scheur of een gat in een afvoerbuis. Om de locatie van dit rioolprobleem te detecteren, perst A.D.S. Rioolreiniging rook in de buizen. Deze rook vindt zijn weg door de kleinste haarscheurtjes. Schijnen we met een lamp in donkere ruimtes waar de onaangename lucht geroken wordt, dan zien we precies waar de scheur zit. Op dat punt herstellen we direct de lekkage.

Hulp aan bedrijven en particulieren

Stankoverlast is vervelend, maar meestal is het ook een indicatie voor naderende problemen. A.D.S. Rioolreiniging traceert in alle soorten gebouwen snel de oorzaak, en verhelpt deze nog voordat er serieuze schade ontstaat. Op die manier helpen wij woningcorporaties, bedrijven, gemeentes en particulieren van Apeldoorn tot Enschede.

SCHAKEL OOK ONZE HULP IN