Laat uw gebroken riool vervangen door A.D.S. Rioolreiniging

Riolering slijt. Het water veroorzaakt erosie van het pvc en wortelgroei en grondverzakking leiden tot slijtage. Lekkage voorkomen is altijd het beste, want er kan grotere schade ontstaan. Maar als het toch is ontstaan, staat A.D.S. Rioolreiniging snel bij u voor de deur om het op te lossen. Zo nodig met een vervanging van een deel van het riool.

Onderhoud uw riool goed

Bezit u een woning of een stuk grond, dan bent u tot aan de erfgrens verantwoordelijk voor de riolering. Dus ook in het gebied tussen uw grond en de gemeentegrond. Daar zitten geen hoofdleidingen, maar toch kan een lekkage ook schade veroorzaken voor de omgeving. Daarom is een regelmatige check aan te bevelen.

Vervanging

Mochten er inderdaad zwakke plekken in het riool zijn ontstaan, of is er sprake van lekkage, dan lost A.D.S. Rioolreiniging deze graag voor u op. Dit doen we ook als blijkt, bijvoorbeeld in een oud pand, dat de riolering op een vreemde manier is gelegd, waardoor u op regelmatige basis verstoppingen kunt verwachten. Wij vervangen buizen van 32 tot 200 mm, dus zowel in huis als in de tuin. Wij zijn bevoegd om vervangingen van afvoer en riool te realiseren voor zowel particulieren als bedrijven. Renovaties van binnenuit voeren we uit volgens de DIBT-norm. Dat is de strengste norm in Europa voor deze werkzaamheden.

 

Wilt u meer weten?

NEEM CONTACT OP